×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

CE 415 dersinde bu dönem Yapı, Geoteknik ve Ulaştırma anabilim dallarından toplam 6 grup açılacaktır. Tercih ettiğiniz gruplara sizleri eşit bir şekilde dağıtabilmek için, aşağıda bağlantısı paylaşılan anketi, 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:30‘a kadar eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.

Ankette sizden öncelikli 2 grup tercihinizi yapmanız isteniyor. Bu tercihleri yaparken, aşağıda belirtilen önkoşul şartlarını yerine getirdiğinizden lütfen emin olunuz. İlgili koşulu sağlamayan öğrenciler o gruplara yerleştirilmeyeceklerdir.

 

Ön koşul dersleri

1. 2. ve 3. Grup: CE 382

4. Grup: CE 352

5. ve 6. Grup: CE 362

 Ayrıca, CE 415 dersini alabiliyor olmak için CE 352, 362, 371, 382 derslerinden en az ikisini geçmiş olmanız gerektiğiğini hatırlatmak isterim.

 

Gruplar

Yapı: Grup 1 – Halil Fırat Özel (hfozel@cankaya.edu.tr)

Grup 2 – Rahim Ghoroubi (rahimghoroubi@cankaya.edu.tr)

Grup 3 – Berat Feyza Soysal Albostan (fsoysal@cankaya.edu.tr)

Ulaştırma: Grup 4 – Ali Al-Musawi (ali.almusawi@cankaya.edu.tr)

Geoteknik: Grup 5 – Mahmut Şengör (mysengor@cankaya.edu.tr)

Grup 6 – Şevki Öztürk (sevkice@gmail.com)

 

Her grubun sınırlı kontenjana sahip olduğu göz önüne alındığında, kumulatif ortalaması (CGPA) yüksek olandan düşüğe doğru tercih edilen gruplara yerleştirme yapılacaktır. Anketi 1 defa gönderme imkanınız olacak, süre bitene kadar gönderdiğiniz anketi düzenleyebileceksiniz. Lütfen her soruyu doldurunuz. 2 tercihini de aynı gruba yapan öğrenciler, o gruba yerleşememeleri durumunda boşta olan farklı bir gruba atanacaklardır.

30 Eylül – 1 Ekim tarihlerindeki kayıtlarda CE 415’i muhakkak ekleyiniz. Kayıtlar sırasında hangi gruba yerleştiğinizin hiçbir önemi yok. Anket sonuçlarına göre yerleşeceğiniz gerçek grubunuza ekle-bırak haftasında resmi olarak dahil olacaksınız. 4 Ekim’den itibaren CE 415 dersine anket sonucu yerleştiğiniz grupta gireceksiniz.

 

Anket Bağlantısı: https://forms.gle/DSfqKMfJ5JMzRtNY7