Bölümüz için açılmış olan Burslu Yüksek Lisans kontenjanı için, üniversitemizde halihazırda tezli yüksek lisans yapmakta veya ilgili programlara 2021-2022 Güz Döneminde başvurmak isteyen öğrencilerimiz arasından sınav ile bir bursiyer öğrenci alınacaktır.

Sınav yazılı ve sözlü olarak, 16 Eylül 2021 Perşembe günü yazılı sınav saat 10:00’da, sözlü sınav ise 13:30’da online yapılacaktır. Sınav için gerekli olan zoom bağlantısı bölümümüz tarafından sınavdan önce ayrıca duyurulacaktır. Sınava girecek olan adayların en geç 09:50’de verilen zoom bağlantısına erişerek sınava hazır durumda olmaları gerekmektedir.

Burslu öğrenci giriş koşullarına ve değerlendirme ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Sınava girmek isteyen tezli yüksek lisans öğrencilerimizin 14 Eylül 2021 Salı günü saat 16:00’a kadar Bölüm Başkanlığına bilgi vermeleri gerekmektedir. Burslu öğrencilerin görevleri ve benzeri diğer konular ile ilgili bölüm başkanlığından bilgi alınabilir.