×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile Kuzeyboru A.Ş.’nin sponsorluğunda ve yarışmanın düzenleme kurulu üyeleri  rektör yardımcımız Prof.Dr. Buket AKKOYUNLU , Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İDER ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa GÖĞÜŞ ‘ün katkılarıyla düzenlenen”Kuzeyboru Çubuk Makarna Köprü Yarışması”, 16 Mayıs tarihinde köprülerin yapımı, 17 Mayıs 2024 tarihlerinde yükleme deneyleri ile yarışma gerçekleştirilmiştir.  Yarışmaya İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan toplam 9 grup projeleri ile katılım sağlamıştır.

Yarışmayı ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hadi Hakan MARAŞ, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sıtkı Kemal İDER, Kuzey Boru A.Ş. Yetkilileri çubuk makarnadan yapmış oldukları köprüleri incelemişler ve yarışmanın Jüri üyeleri öğrencilerin çubuk makarnadan yapmış oldukları köprüleri değerlendirmiştir.

Yarışma jürileri Doç. Dr. Seda SELÇUK, Dr. Öğr.Üyesi Berat Feyza SOYSAL ALBOSTAN, Öğr. Gör. Dr. Halil Fırat ÖZEL, Dr. Öğr. Üyesi Ali Abdulhussein ABDULRIDHA AL MUSAWI  tarafından, gruplar tarafından hazırlanan köprüler değerlendirilmiştir.

Ödül töreninde Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sıtkı Kemal İDER’ in ve Kuzeyboru A.Ş yetkilisi Sayın Mehmet Akif Bayrakdar’ın açılış konuşmalarından sonra ödül töreni gerçekleştirilmiştir. Kazanan gruplara ödülleri takdim edilmiştir.

Kazanan Gruplar

· Birincilik Ödülü: “Three of a Kind” grubu (Ece ESİRGÜN, Öykü PEHLİVAN , Zeynep DEMİREL)
· İkincilik Ödülü: “Parapet” grubu (Ahmet Berk AKBAŞ,Mustafa Burak ÖZDİLEK)
· Üçüncülük Ödülü:  “ElastiGate” grubu (Taha Utku İZDAŞ, Şeyma Nur ŞİMŞEK)

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diler, destekleri ve katkıları için Kuzeyboru A.Ş.’ye teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.