Sevgili öğrenciler,
26.04.2024 tarihinde 9.40-17.05 saatleri arasında Odtü İnşaat Mühendisliği, K-1 binası, DR2 amfisinde “3D Printing Applications in the Construction Sector” çalıştayının düzenleneceği bilgisini sizlere sunuyoruz. Eğer katılmak isterseniz, üniversitemizin öğrencileri de çalıştaya davetlidir. Ancak etkinlik kayıtları için ekteki posterdeki QR kod aracılığıyla kaydınızı yapabilirsiniz. Etkinlik kayıtlarının, giriş kapılarında bir problem yaşanmaması amacıyla en geç 25.04.2024 tarihinde yapılması önerilmektedir.
Doç. Dr. Çağla Meral Akgül’ün koordinasyonunu üstlendiği bu çalıştaya, birçok değerli konuşmacı katılacak olup, sektördeki en güncel gelişmeler ve 3 boyutlu yazıcının inşaat sektöründeki uygulamaları sunulacaktır.

3D Printing Applications in the Construction Sector