Lisansüstü bursiyer öğrenci olarak İnşaat Mühendisliği bölümünde çalışmak isteyen öğrencilerin 7 Eylül 2023 saat 17:00’a kadar İnşaat Mühendisliği Bölümü Sekreterliğine bir dilekçe ve gerekli evraklarla (transkript, ALES, Yabanci Dil Sınavı ve kayıtlıysa yüksek lisans öğrenci belgesi) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yapılacak olan başvurularda, aşağıdaki bağlantıda verilen şartları sağlıyor olmak ve Çankaya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde 2023- 2024 Güz dönemi itibari ile Yüksek Lisans yapıyor olmak şartları aranacaktır.

Yapılan değerlendirme sonucu şartları sağlayan adaylar 19 Eylül 2023 tarihinde yapılacak yazılı ve sözlü sınavlara girmeye hak kazanacaktır.

Yazılı Bilim Sınavı: 19 Eylül 2023, Saat: 10:30, Yer: NA-07 (Seminer Odası)

Sözlü Mülakat: 19 Eylül 2023, Saat: 13:00, Yer: NA-07 (Seminer Odası)

Not: Başvuru için gerekli olan yabancı dil puanını sağlayamayan adayların 6 Eylül 2023 tarihine kadar İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığına başvuru yapmaları durumunda 11 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşecek olan yabancı dil sınavına girmelerine imkân tanınacaktır.