Burslu öğrenci giriş koşullarına ve değerlendirme ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Tezli yüksek lisans bursiyerlik sınavına girecek adaylardan 14 Eylül 2021 Salı günü saat 16:00’a kadar İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmesi gereken belgeler şunlardır;

1. Çankaya Üniversitesi öğrenci belgesi,
  2. Bir kurum veya kuruluşta çalışmadığını gösterir belge (SGK Dökümü),
  3. Onaylı transkript,
  4. ALES belgesi,
  5. Yabancı dil belgesi (YDS, E-YDS, TOEFL-IBT).
  6. Eğer öğrenci Çankaya Üniversitesi’nin yapacağı Yabancı Dil Sınavı’na girmek istiyorsa 7 Eylül 2021 Salı günü saat 16:00’a kadar bölüm sekreterliğine başvuru dilekçesini iletmesi gerekmektedir.
  7. Başvuru yapacak adayın iletişim bilgileri (e-posta adresi ve telefon numarası) ile başvuru dilekçesi.